Jag har 3 mil till kärleken



Inte långt från där jag bor i Hove fann jag denna målade skylt
tydligen bor jag 3 engelska miles bort från kärleken.
(Man kan tolka det hur man vill, men det är ca 3 miles till centrala Brighton.)

Igår lyssnade jag på min kompis James föreläsning om psykogeografi, det vill säga hur fysiska miljöer påverkar oss känslomässigt. Brighton är en väldigt kreativ miljö och var och varannan dag stöter jag på flummiga grejer som "skylten" ovan.

Kommentarer
Postat av: Sandra Lang

Åh! Det är just sådana där ord och budskap som dyker upp i ens fysiska miljö som jag bara ÄLSKAR!!! Jag hittade en vägskylt för ett tag sedan där det stod TILLFLYKTEN på! Och i samma område finns en skylt där det står VILAN!!! Och mitt i Stockholm finns ett hustak där det står "THEY SAID SIT DOWN. I STOD UP" !!!!! Senare fick jag veta att det är en textrad ur en Dylan-sång, eller liknande, men det visste inte jag då när jag fick syn på detta och jag tyckte att det var ett helt magiskt ögonblick! Jag tror på sådana där tecken och känner mig lite extra mycket levande när sådana budskap når mig. KRAM!!!

2011-11-13 @ 19:31:07
Postat av: Daniel

Sandra>>> Jag googlade textraden och det verkar vara från en Bruce Springsteen-låt som heter "Growin' Up". Jag bor i Stockholm men har inte sett textraden! =)

2011-11-14 @ 10:12:49
URL: http://stevemckagan.blogspot.com
Postat av: Sandra Lang

Daniel >> Ha ha... Ja, just det, Springsteen var det nog ja... Any how, textraden kan du hitta om du promenerar uppför trapporna bakom Handelshögskolan upp mot Observatorielunden. Orden är målade på ett tak till en litet förråd vid en lekpark som ligger alldeles bakom Handelshögskolan.

2011-11-14 @ 19:28:05
Postat av: Daniel

Sandra>>> Tack! Ska undersökas!

2011-11-15 @ 07:56:00
URL: http://stevemckagan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0