Kulturellt sammanhang





KLICKA PÅ BILDEN SÅ BLIR DEN STOR!


När jag skulle gå och lägga mig i måndags kände jag mig alldeles sprallig. För första gången på länge kände jag att jag var på rätt plats vid rätt tillfälle. Nu har Wellington Fringe Festival kommit igång och varje kväll kan man se teater, komedi, dans, musik m.m.

På bilden sen ni mig utanför HQ (HeadQuarters) som är ett kontor mitt i centrala Wellington där man kan få information och hämta flygblad m.m. Tack vare att jag ställer upp som voluntär får jag då och då se en gratis show.

I måndags såg jag fyra nya komiker som skämtade om allt från att hjälpa handikappade människor över gatan till gravida katter. Kände att jag har saknat det här ... att vara en del av ett kulturellt sammanhang ... Att överhuvudtaget träffa människor som gör det de verkligen tror på även om det i många fall inte drar in några pengar.

Dessutom ... varje kväll klockan 10 är det en gratis talk show där gäster från de olika uppsättningar kommer och pratar och flummar. Igår var det en snubbe som kallade sig själv för "Birdman" och jonglerade med plastpåsar!


Kommentarer
Postat av: SvintoSara

låter spännande, kul med lite action!!!

2009-02-12 @ 11:06:29
URL: http://svintosara.blogg.se/
Postat av: annalivet

Märkligt att inte Svinto eller Broder Daniel kommenterat stavningen i detta inlägg, men då får jag träda in. Enligt SAOL stavas det VOLONTÄR...



Härligt att du frotterar dig med den lokala kulturen. Jag hängde på ett södervernissage igår, och insöp atmosfär och vin. Kände mig också i rätt element.



KRAM och kul att brevet kom fram så fort.

2009-02-12 @ 22:50:00
URL: http://annalivet.blogg.se/
Postat av: Maja

Vill du ha fler läsare till din blogg? Gå då bara in på http://www.viraltrafik.se/?tjamaja och följ instruktionerna! Helt gratis och jätte enkelt :)



Ha en bra dag!



2009-02-12 @ 23:03:07
URL: http://tjamaja.blogg.se/
Postat av: SvintoSara

buhu, undrar varför inte ditt brev kommit fram än!!! jag längtar ju så!



Det har varit inbrott här i postutdelningen i huset så jag hoppas verkligen inte de tog ditt brev (de sa att brev blivit stulna)

2009-02-17 @ 08:09:02
URL: http://svintosara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0