Anti-Pop-Idol

image6

Det är dags att ta farväl av poesiscenen i Brighton... farväl kanske är ett stort ord... ett "break" låter bättre ;)
Förra söndagen deltog jag i "Anti-Pop-idol", en slags talangafton för poeter och musiker. Åtta deltagare och vinner gör den som får mest hejarop och applåder från publiken. Lite orättvist eftersom de som går upp mot slutet får mer applåder eftersom publiken hunnit värma upp händerna och halsarna med alkohol...

Kommentarer
Postat av: annalivet

jag hejar på dig hur som helst loi. du är så cool och modig som står där och läser på ett annat språk än svenska. måndagskärlek från mig och stockholm

2007-03-12 @ 21:23:18
URL: http://annalivet.blogg.se
Postat av: lotus

hurra hurra hurra hurra! du är duktig du! jag är stolt. över dig och över mig själv. min tanke är att jag ska skriva järnet imorgon. första gången på länge annat än ändlösa dagbokssidor med diktutkast. jag ska ta med debbie II till min storasyster och sitta hemma hos henne. se hur det går.

2007-03-13 @ 14:17:12
URL: http://kreckla.blogg.se
Postat av: Sara

hej snyggo

tack för guldet. det var fint. har tittat på världskartan var din ö ligger. just nu är du 208 mil ifrån mig (om du ställer dig på de danska villornas gata) det säger gpsen. det tar 18 timmar (det stämmer nog ej iofs) att åka med bil till dig säger den också.

love you sweetie

2007-03-13 @ 22:57:54
Postat av: lotus

hej hej. nu är det tre dagar kvar. hoppas flygturen går bra och hör av dig när du kommer fram och man kan skriva brev!

2007-03-14 @ 07:49:57
URL: http://kreckla.blogg.se
Postat av: annalivet

ja, snart drar ni! lycklig resa. jag blir lite pirrig när jag tänker på det. har varit på rabarber ikväll. där var dock ingen poesi eller scen men man blev lite nostalgisk ändå. hör av dig när du har adress darling.

love love

2007-03-16 @ 00:09:15
URL: http://annalivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0