Tacksam är jag!

Underbart att ha så bra medarbetare! Jag är sååå tacksam för alla kommentarer.

Tack för dina tips Sara vad det gäller Kim. Nu har jag gjort så här: Amanda skriver ett brev och ber om förlåtelse, men hon kan inte vänta (för det är helg och brevlådan töms inte) så hon går för att lämna brevet i Kims inkast. Men när hon springer nedför trapporna (heter det nedför eller nerför förresten???) så blir hon stoppad av Kim.
Först är det spänd stämning och Kim läser brevet högt och hånar Amanda för hennes naiva formuleringar. Amanda får verkligen skämmas, men sen försonas de över en grogg och Kim säger att det var bra också...(att bli av med Eddie)

Nu ska jag jobba på att göra Kim mindre präktig i DOFTA VANILJ OCH VARA KAL SOM EN NAKENHUND- kapitlet. Tänkte att hon inte ska se Amandas tårar för hon är så upptagen med att skriva krönikor till tidingen...

Men först ska jag ut på en liten joggingtur (tror att jag känner mig så hängig bara för att jag spenderat min mesta tid inomhus de senaste två-tre veckorna) Min poesikompis Sue tipsade om frisk luft och vitamin C. Det är tur att det finns mammiga typer när ens riktiga mamma är långt borta ;) Och Sara tycker att jag ska flytta ifrån min mögellägenhet. Det tycker jag också!!! Så please köp min bok när den är klar så att jag har råd ;)

Kommentarer
Postat av: The SvintoMåln

Tja. Jag vet inte men tror att det heter nedför... för att slippa problemet kan du ju skriva det i två ord. Nej vid närmare eftertanke så har jag ingen aning om vilket som är rätt. Jag tycker det låter som du löst Kimproblemet suveränt, men se till att Kim inte bara gör "tuffa" saker när hon gör fel.

Angående mögliga lägenheter så tror jag mer och mer på vad Sky sa... Claudio säger att det är farligt också, att de sanerar hela lägenheter när det är mögel i dem eftersom det är farligt att bo där annars... När får du besök då? TAck för brevet förresten! Vilken intensiv brevväxling hihihi och tack för tjugan! den var perfa för att betala tunnelbanan i morse! vet itne ritkigt varför jag fick den men ändå :oD

2006-10-13 @ 16:53:21
Postat av: Starpushingdaisies

Very Good!
I love it.

2007-12-27 @ 20:28:17
URL: http://starpushingdaisies.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0