Knivdrama

Jag har lagt till ett extra kapitel efter TREKANT- kapitlet som i nuläget heter DOMEDAG. Amanda och Marie bevittnar en KNIV-FIGHT i Dödens Väntrum mellan uteliggaren Jim Morrison och Danny Demon. (detta händer precis efter kebabsåskastningen i slutet av studentbalen) Tanken är att Danny blir tillräckligt ripsad för att missa studentdagen och måste vila upp sig på sjukhuset.  Låter detta trovärdigt???

Några förslag på hur man känner sig, vad man tänker (om man hinner tänka) när man bevittnar ett bråk??? Tänkte att Amanda och Marie ska sitta i en buske, först tycker de att det är rätt åt Danny, men sen blir de rädda och hämtar polisen som står och tramsar utanför Hotellet.

Amandas brud/balklänning har hunnit bli ganska förstörd och solkig, så hon säger till mamman att Danny försökte våldta henne, men det är inget hon vill berätta för journalisterna...
Själva studentdagen blir nämligen ganska sorgsen och full av rubriker. Men Danny utnyttjar dramat som extra publicitet för Street Angels... Fast han får ändå dåligt rykte... tidningarna snurrar till det... typ att uteliggare räddade tjejer från att bli våldtagna av lokal rockstjärna... nej jag vet inte... hjälp!!!



Kommentarer
Postat av: annalivet

jag har ju hela tiden hållt på att danny ska få på moppen, men jag vet inte om det är trovärdigt att man sitter och trycker i en buske under en knivfajt? och vad gör amandas mamma när amanda berättar om våldtäktsförsöket? hon går väl vidare? jag gillar hur tidningen snurrar till allt när danny försöker få publicitet för bandet. där har du något. kämpa på vännen. du är bäst!

2006-10-01 @ 22:52:56
Postat av: Svinto

Hallo... Jag tycker det låter som början på något bra... det enda som skulle kunna vara ett bekymmer är väl om det blir alldeles för krångligt... För krångligt och invecklat är aldrig bra... Kanske innebär en knivfajt för mycket, det får alldeles för många följder... som blir svåra att få med precis i slutet, det kanske blir för pepprat med information? Typ polisen, amandas inblandning, våldtäkt, tidningar...alltså det blir för många komponenter inblandade... men om du lyckas få det klart och enkelt så att man hänger med så kan det bli en hit! kranm!

2006-10-02 @ 12:09:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0