TITEL

PUNKINDUSTRIELL HÅRDROCKARE MED ATTITYD

*Tycker alla att det är en bra titel?

*För lång/komplicerad?

*Andra förslag?

(själv har jag ett väldigt personligt förhållande till just denna titel och älskar den, men jag är öppen för förbättringar)

Kommentarer
Postat av: låtta

jag tycker att det är en bra titel, den hänvisar till något som kommer senare i boken: en ettikett. men det kan också vara något av en darling. den säger inte så mycket om boken som helhet? eller gör den det? lång och krånglig?
jag tycker att titeln fungerar i nuläget, men att fundera på att ha en mer tematisk titel kan nog vara nyttigt också. jag ska tänka tänka, för just nu är huvudet tomt!

2006-11-09 @ 09:51:39
URL: http://kreckla.blogg.se
Postat av: Svinto

Jag har vant mig vid titeln nu och tycker den är genialisk. Speciellt eftersom den är ett citat från boken. Men jag vet inte om det kan vara så att många inte förstår den eller tror att boken är till för dem som är just av det punkigare slaget. Men NEJ jag tycker namnet är skitcoolt, har du fått några andra kommentarer från förlaget eller så?

2006-11-09 @ 11:18:21
Postat av: Daniel

Jag har funderat lite på det där. Genom att ha en sån titel kan en del rygga tillbaka o tänka "Jag är ingen punkare, inget för mig". Så det är nog bättre att försöka hitta något som passar i princip alla! Det bästa vore nog också att du kommer på titeln själv, annars känns det nog inte rätt för dig att någon annan hittat på en så viktig sak.

2006-11-09 @ 19:06:41
URL: http://stevemckagan.blogspot.com
Postat av: Svinto

Jag håller med Daniel!!!

2006-11-09 @ 22:19:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0