JONTE-del

Jonte hjärta Amanda och Amanda hjärta Jonte...

MEN jag vill få fram att en pojkvän inte är ALLT, att man måste ha ett EGET liv också. Så jag har gjort en minidel som kommer mellan Hultsfred och Sista delen:
DEL JONTE HT 00.
Jag har beskrivit förhållandet i olika faser med följande rubriker: AUGUSTI, SEPTEMBER, OKTOBER, NOVEMBER, DECEMBER.
Meningen är att förhållandet gradvis ska falla. Sommarförälskelsen blir kall liksom...

Tacksam för kommentarer!

Kommentarer
Postat av: Sara

Hallå. Jag har läst Jontedelen nu... Jag tycker att det känns väääldigt pessimistiskt... som om kärleken som Amanda längtat så mycket efter plötsligt blivit ful. Allting beskrivs så rått, som sex utan kärlek. Det känns inte som det är ett kärleksförhållande utan något som bara skaver, något som aldrig varit bra, inte ens från början. Jag tycker kanske att det kunde finnas några fina stunder. I dessa månadsanteckningar känns det som om Amanda samlat allt jobbigt som hänt under de månaderna och skrivit ner det efteråt det tagit slut. som om hon ångrar allt ihop. Klart att saker aldrig är så fina som de verkar men här har ALLTING blivit fult... amanda verkar inte känna någonting, bara rapportera exakta händelser som att gå till ungdomsmottagningen. ha sex. allting på ett vis där de negviva sidorna kommer fram. det finns ingenting som amanda tycker är fint här...

2006-09-25 @ 08:40:55
Postat av: Sara

kanske om det är liiiite mer lyckligt i början för att sedan dala alltmer som du berättade om... här har jonte redan i spetember glömt bort amanda genom att han inte lagar nån mat åt henne... här kanske han faktiskt fortfarande gör det... jag menar det kanske kan bli tydligare att de trivs ihop... här ser man nämligen genast den minskade kärleken. för att få fram att det finns annat än pojkvän kanske du kan beskriva mer om hur mycket jobb det är i skolan... mer om att nån vän behöver amanda och jonte kanske inte förstår... (marie kanske) senare i november december kanske jonte inte förstår amanda längre att hon vill göra saker som resa jorden runt eller åka på festival, tror att hon vill göra det för att hon inte vill vara med honom... äsch i dont know... det jag vet är att kärleken också måste få vara lite fin emellanåt :o) kraaam och hoppas det går bra !!!

2006-09-25 @ 08:45:42
Postat av: Svinto

Kommer det handla nåt mer om Maries ärr? :o)

2006-09-25 @ 08:55:01
Postat av: annalivet

jag måste vara dum i huvudet men var står det om maries ärr? jag har missat det.

2006-09-27 @ 18:47:01
Postat av: annalivet

jag funderar lite på hur du ska inlemma jontedelen i berättelsen? kims brev smälter in fint tycker jag. i jontedelen är språket poetiskt och känslor och händelser beskrivna på ett annat sätt. vem är det som berättar detta för amanda egentligen?

2006-09-27 @ 19:02:07
Postat av: annalivet

jag håller med sara om att det blir trist och misär lite väl snabbt. jag gillar att amanda och jontes relation inte är rosenröd och fantastisk. jag gillar också att hon jämför den med josefins (som säkert inte alls är så romantisk som hon låtsas - kanske kan amanda se dem ihop nångång? bli förvånad över att 25åringen inte är nån prins utan typ gubbig och grinig?)
jag tycker du ska fokusera på att amanda är lycklig över att nån vill ha henne som flickvän. det måste vara fantastiskt i hennes värld. jag tror att hon kan leva på det länge. koncentrera sig på jonte och hans känslor. glömma vad hon själv känner och vill. för hon ska väl bara vara glad att nån vill ha henne liksom. jonte är en schysst kille och hon får ha sex liksom. tror uppvaknandet tar kommer men att det blir svårt. amanda känner nog att hon borde vara tacksam in i det längsta. kanske kan hon försiktigt ta upp det med marie som inte fattar?

2006-09-27 @ 19:12:46
Postat av: Haakoningebjorg

Hm... This is really fresh idea of the design of the site! I seldom met such in Internet... Good Work!

2010-02-05 @ 13:55:34
URL: http://haakoningebjorg.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0