Fler slutsuckar

(mycket är sig likt, mest har jag flyttat om och förkortat men även lagt till vissa draman)

LITE VÄL SERIÖS har jag döpt om till ÄRREN VÄDJAR OCH TALAR. Marie utnyttjar sin sårbarhet och övertalar Amanda att gå på studentbalen med henne och övertalar även sin syster Karin att köpa sprit.
Detta är ett kapitel där många sluttrådar trasslas ihop. Det är balövning på gympan och Josefin har på sig en stor plufsig T-shirt som hon har fått av sin tjugofemåring.
I cafeterian är det stoj och prata om studentfest och högskoleansökan. Amanda läser Smålandstidningen och saknar Kims artiklar. Pappan kommer ut från studievägledarens kontor.

MER ELLER MINDRE GRÅTT. Nytt kapitel. Amanda river sönder sin högskoleansökan och postar inte Jontes nyckel. Hon blir inbjuden till Gunilla som vill ha hjälp med att ringa till Eddie. Men Eddie vet inte heller var Kim är. Amanda lämnar en gråtande Gunilla och upptäcker en påse på dörren till sitt rum. Jonte har lämnat tillbaka hennes BH.

TITTA INTE BAKÅT. Förfest hos Marie i Anneberg innan studentfest. De diskuterar slutet med Jonte och Tompa. Amanda försöker skada sig med Jontes nyckel, men ångrar sig när hon tänker på Maries rakbladssamling. När de kommer till Nässjö ser hon Jonte hand i hand med Dannys gamla tuttblondin.

LÄTTDRUCKET. Här får Erika mer plats och erkänner hur hon hatar att vara det femte hjulet. Hon säger "det är du och jag Amanda" Men Amanda koncentrerar sig mest på att bli full för att glömma att Jonte har en ny.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0