Betala tillbaka...

Tillbaka från ett lyckat Stockholmsbesök. Otroligt roligt att träffa gamla Jakanpolarna Anna och Lotta (även om Lotta dök upp i London för ett tag sen) Inspirerande afton på Nimrod och sen en hel dags lathet hos Sara. (vi lyckades bara skriva 2 kortisar;)

Fast jag börjar bli trött på att inte ha någon ORK. Att ha sjukdomar som inte syns utanpå är fördjävligt. Som om man skulle vilja sätta lungan utanpå för att folk och även jag själv ska förstå att något är fel.

Men, men, men... Jag har haft mitt mest framgångsrika år hittills (fått bokkontrakt, fått betalt för poesigig, startat ett poesiband, har varit i Thailand...  m.m. m.m. m.m. ) Så det är väl dags att jag betalar tillbaka med lite grådaskighet och svaghet i slutet på året...

2007 kommer att bli minst lika spännande!!! (boken kommer att bli utgiven, Thailandsvistelse, börja skriva ny bok...  m.m m.m. m.m)

Kommentarer
Postat av: lotus

ja, vi hoppas på det nya året. fantastiskt var det att träffa dig, jag ser fram emot att vi ses snart. i alla fall arbetar vi vidare med texter, tycker jag. ska snart, eventuellt starta ett samarbete med en tjej som illustrerar!!

2006-12-31 @ 16:18:31
URL: http://kreckla.blogg.se
Postat av: annalivet

det var otroligt kul att få träffa dig kära lollo. och sara också. det var roligt att göra comeback som estradpoet också. lots of love

2007-01-01 @ 21:11:43
Postat av: annalivet

lägg dig i sängen med ett par schyssta filmer och varm choklad på nattygsbordet så ska du se att om ett par dagar är du pigg och kry igen. och ute har det blivit ljusare. bra va? det går fortare än du tror. var rädd om dig vännen.

2007-01-01 @ 21:13:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0